Mere hotelli asemel laiutab kivikuhi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mere hotellist on saanud kivikuhi.
Mere hotellist on saanud kivikuhi. Foto: Avo Seidelberg

Võsu keskuses asuvast Mere hotellist, mida märtsi alguses jupphaaval lammutama hakati, on tänaseks järele jäänud vaid suur kivikuhi.


Lammutustöödega, mida alustati esialgu hoone seest, jõuti kuu keskpaigaks nii kaugele, et asuti kopaga maja madalamat osa maha võtma, sortides eraldi kivi, metalli ja puidu.



Lammutusega tegeleva OÜ Lustrum Teenused juhatuse liige Taavi Lass ütles sel korral Virumaa Teatajale, et Mere hotelli alune plats peab puhas olema mais.



Lammutamise käigus välja sorditud sodi läheb prügimäele, puit kütteks ja kivist tehakse killustik, mida pakutakse täitematerjaliks.



Aastaid tühjana seisnud hoone ümber läks tegutsemiseks varsti pärast seda, kui maja läks Vihula vallavolikogu esimehele Vello Väinsalule kuuluva firma Merisiil omandisse. Väinsalu on varem öelnud, et Mere hotelli lammutamise näol on tegemist heakorraprojektiga.



Mere hotell on seisnud tühjana alates sellest ajast, kui OÜ Berti, kes oli Võsu puhkekodu õigusjärglane, enne 1990. aastate lõppu pankrotti läks. Pärast seda pandi Mere hotell pankrotivarana müüki.



Enne Vello Väinsalule kuuluva firma Merisiil omandisse jõudmist vahetas hoone mitu korda omanikku.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles