Lääne-Viru maavalitsus otsib aasta õpetajaid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta õpetajaks 2009 koolide valdkonnas valiti Kadrina Keskkooli eesti keele õpetaja Liivi Heinla.
Aasta õpetajaks 2009 koolide valdkonnas valiti Kadrina Keskkooli eesti keele õpetaja Liivi Heinla. Foto: Arvet Mägi

Aasta õpetaja konkursi eesmärgiks on esile tõsta, tunnustada ja tutvustada üldsusele Lääne-Virumaa haridustöötajate tegevust; selgitada tehtud töö (sh lõppenud õppeaasta) tulemuste põhjal välja Lääne-Viru maakonna üldharidus-, kutse-, kõrgkoolide, koolieelsete lasteasutuste, huvikoolide parimad pedagoogid ja haridusjuhid, kes on töös saavutanud väljapaistvaid tulemusi, pälvinud lugupidamise nii kolleegide, õpilaste kui ka lastevanemate seas.



Kandidaate võivad esitada haridusasutuste juhtkonnad, haridusasutuste hoolekogud, õpilasesindused, kohalikud omavalitsused, haridustöötajate ühendused, maavalitsus.



Loodetavasti saab vajaduse korral eespool nimetatud ühenduste kaudu oma ettepanekud teha iga õpilane, õpetaja, lapsevanem, vilistlane - inimene, kes on kandidaadist õpetaja tööde ja tegemistega hästi kursis.


Kandidaadid esitatakse aasta õpetaja nimetusele neljas valdkonnas: koolid, koolieelsed lasteasutused, huvikoolid ja haridusjuhid.



Õpetaja kandidaadi korral kooskõlastatakse vormikohane taotlus kooli juhtkonna, haridusasutuse hoolekogu, haridustöötajate ühenduse (usaldusisiku), õpilasesinduse (olemasolul) ja kohaliku omavalitsuse esindajatega.



Haridusasutuse juhi kandidaat kooskõlastatakse kohaliku omavalitsuse juhi ja hoolekogu esimehega.


Kandidaadid tuleb esitada Lääne-Viru maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonnale 30. juuniks, kusjuures ühest haridusasutusest võib esitada korraga ühe õpetaja ja ühe haridusjuhi kandidaadi.



Aasta õpetajate kandidaatide hulgast valib komisjon välja ühe õpetaja üleriigilisele aasta õpetaja kokkutulekule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles