Laste pallimänguliigas selgusid superfinalistid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haljala gümnaasiumi (roheline) ja Rakvere põhikooli poisid.
Haljala gümnaasiumi (roheline) ja Rakvere põhikooli poisid. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Rakvere spordihallis 29. aprillil peetavasse Virumaa koolinoorte pallimänguliiga "Võrgud sahisema" superfinaali tagasid kahe vahevooru (korvpall ja jalgpall) punktide summeerimisel pääsu Rakvere põhikool (43,5 punkti), Tapa gümnaasium (41,5), Haljala gümnaasium (41,5) ja Jõhvi gümnaasium (38).


Sillamäe spordikompleksis läinud nädalal peetud pallimänguliiga teises jalgpalliteemalises vahevoorus saavutas kolme ala (jalgpall, teatevõistlus, viktoriin) summas võidu Tapa gümnaasium.

Õpetaja Elmu Koppelmanni juhendamisel andsid oma panuse esikoha võitmisse Marek Puieräst, Taavi Tuoppi, Ailar Puhasmets, Martin Adam­son, Sander-Sven Annula, Gert Trofimov, Marek Palmsalu ja Kaur Kiviloo. Üksikaladest olid tapalased võidukad jalgpallis, jagasid kolmandat-neljandat kohta viktoriinis ning olid teatevõistluses samuti neljandad.

Kaheksa kooli konkurentsis sai teise koha Narva eesti gümnaasium (õpetaja Georg Suurvarik), kes oli osavaim teatevõistluses.

Kolmandaks tuli Kiviõli vene gümnaasium (Vladimir Kondratiev), kelle võistlejad näitasid parimaid teadmisi jalgpalliviktoriinis.

Neile järgnesid Haljala gümnaasium (Meelis Kari), Jõhvi gümnaasium (treener Lehar Kumari), Rakvere põhikool (õpetaja Märt Raam ja juhendaja Gert Kaasik), Mäetaguse põhikool (Taavi Toomel) ning Vinni-Pajusti gümnaasium (õp Tiit Transtok). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles