Tapal tabati illegaalne välismaalane

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodakondsus- ja migratsiooniameti väljasaatmiskeskus Harkus.
Kodakondsus- ja migratsiooniameti väljasaatmiskeskus Harkus. Foto: Liis Treimann.

Möödunud reedel korraldatud Ida prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo inspektorite ja Rakvere politseijaoskonna ametnike ühisreidil tabati üks mees, kel puudus seaduslik alus Eestis viibimiseks.


Migratsioonijärelevalve talituse juhi Veljo Uustali sõnul on välismaalased kohustatud esitama ametivõimude esindajate nõudmisel isikut tõendava dokumendi ning Eestis viibimise seaduslikku alust tõendava dokumendi.

Tapal peeti kinni 52aastane mees, kel puudus Eestis ela­miseks luba.
Tema suhtes alustati väärteomenetlus, võttes aluseks välismaalaste seaduse.
Ühisreidi eesmärk oli kontrollida kortereid ja lõbustusasutusi.

Reede pärastlõunal alustasid mundrikandjad Rakvere kesklinnast. Kontrolliti turgu, bussijaama, kasiinot ja hotelli. Isikut tõendava dokumendi pidid esitama šašlõkibaari personal ja kodutute varjupaiga asukad.

Tapal kontrolliti samuti rahvarohkeid kohti ja kolme korterit. "Ühistegevuse käigus koguti väga palju teavet, mis vajab analüüsimist ja järelkontrolli," sõnas migratsioonijärelevalve talituse juht Veljo Uustal.

"Samuti saime infot inimeste kohta, kelle otsinguid me jätkame." 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles