Rakvere spordihallis tegutsevad vargad

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes täna spordihalli mängu vaatama ei jõua, saab mängu jälgida siiski interneti vahendusel.
Kes täna spordihalli mängu vaatama ei jõua, saab mängu jälgida siiski interneti vahendusel. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Rakvere politseisse on viimase nädala jooksul laekunud üle kümne avalduse avalikus kohas varastatud isiklike asjade kohta, mistõttu panevad korrakaitsjad inimestele südamele, et nad oma varal hoolsamalt pilku peal hoiaksid.


Rakvere kriminaalteenistuse vanema Kalmer Pere sõnul on Rakvere spordihoone riietusruumist varastatud esemete kohta laekunud ainuüksi sel nädalal kolm avaldust.



"Lapsed, kes peavad spordihallis kehalise kasvatuse tundi, jätavad oma esemed riietusruumi, kus neil pole võimalust kasutada lukustatavaid kappe," selgitas Pere, miks on kurjategijatel õnnestunud viimasel ajal erinevaid asju varastada.

Politsei soovitab kõigil, kellel pole võimalust kasutada lukustatavat kappi, kõik väärtuslikud esemed endaga kaasa võtta, et sportimise ajal neil silm peal hoida.

Varaste meelisobjektiks on eelkõige rahakotid koos sularahaga.

Möödunud nädalal registreeriti politseis viis rahakotivargust, millest kaks toimusid korteritest, kaks kauplusetöötajatelt ja üks surnuaiapingile jäetud jope taskust.

Suuremat kahju kandsid need inimesed, kes jätsid rahakoti vahele koos pangakaardiga ka pin-koodid.

Näiteks sai üks varas võõralt pangaarvelt saagiks 20.000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles