Harrastusspordi raha jagamine tekitab pingeid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba teist aastat on spordinõukogu jätnud rahuldamata Lääne-Virumaa spordiliidu taotluse noortespordi toetamiseks.
Juba teist aastat on spordinõukogu jätnud rahuldamata Lääne-Virumaa spordiliidu taotluse noortespordi toetamiseks. Foto: Toomas Huik

Lääne-Viru maavalitsuse spordinõukogu otsusega eraldati läinud aastal harrastusspordile ettenähtud summadest raha küll Kõrgemäele elektriliini paigaldamiseks, taotlust kogu maakonna noori hõlmavate spordiürituste toetamiseks on aga järjekindlalt tagasi lükatud.


Mitmed Lääne-Virumaa harrastusspordi edendajad pole rahul kaks aastat tagasi valitud Lääne-Viru maavalitsuse spordinõukogu tööga, sest sellesse kuuluvad inimesed ei näi tundvat maakonna spordielu ning langetavad harrastusspordi rahastamise otsuseid asjasse süüvimata.

Juba teist aastat on spordinõukogu jätnud rahuldamata Lääne-Virumaa spordiliidu taotluse noortespordi toetamiseks. "Abi oleks kulunud hädasti ära, sest üleriigiline hasartmängumaksu nõukogu vähendas poole aasta pealt lepingulist noortespordi toetust kolmandiku võrra, summas 45 000 krooni," selgitas Lääne-Virumaal koolinoorte spordiüritusi korraldav Olev Raudsepp.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles