Tark Maja sõlmis koostööleppe

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Ameerika hooneautomaatika ühingu president Ron Zimmer ning Rakvere Targa Maja Kompetentsikeskuse juhatuse liige Kalle Karron kirjutasid alla koostööleppele.
Põhja-Ameerika hooneautomaatika ühingu president Ron Zimmer ning Rakvere Targa Maja Kompetentsikeskuse juhatuse liige Kalle Karron kirjutasid alla koostööleppele. Foto: Rakvere Targa Maja Kompetentsikeskus

Rakvere Targa Maja Kompetentsikeskus ja Continental Automated Buildings Association (CABA) sõlmisid koostööleppe.

Rakveres toimunud Targa Maja konverentsi lõppakordina kirjutasid Põhja-Ameerika hooneautomaatika ühingu president Ron Zimmer ning Rakvere Targa Maja Kompetentsikeskuse juhatuse liige Kalle Karron alla koostööleppele.

Kalle Karroni sõnul sätestab lepe vastastikkuse koostöö targa maja valdkonna tutvustamiseks, valdkonnaga seotud huvigruppide teadlikkuse tõstmiseks ning valdkonda puudutava teabe levitamiseks laiemale avalikkusele.

Lepiti kokku, et CABA teeb Targa Maja Keskusele oma võimaluste piires kättesaadavaks informatsiooni targa maja valdkonna arendamise ja innovaatiliste lahenduste rakendamise kohta maailmas, samuti on CABA toeks rahvusvahelise koostöövõrgustiku loomisel, mille eesmärgiks on avardada Eesti targa maja valdkonna ettevõtjate rahvusvahelisi koostöövõimalusi.

Targa Maja Keskus omakorda edastab CABA-le teavet Eesti targa maja valdkonna arengute, Eestis arendatavate tehnoloogiate ning valdkonna ettevõtjate tegevuse kohta.

Leppest tulenevalt toetab CABA Rakvere keskuse initsiatiivi targa maja lahendustega tegeleva kompetentsikeskuse loomiseks ning terviklahendustega näidishoone rajamiseks Rakverre.

Rahvusvaheline Targa Maja konverents toimus Rakveres 15.-16. aprillil, sellel osales üle saja huvilise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles