Noored judokad jätsid koju kolm medalit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Judoka Oliver Valdre võitis kuldmedali poiste raskekaalus.
Judoka Oliver Valdre võitis kuldmedali poiste raskekaalus. Foto: Erakogu

Vinnis 32. korda peetud kuni 12aastate laste judoturniir Maiasmokk kujunes taas väga esinduslikuks ja kõrgetasemeliseks jõuprooviks, kus olid esindatud peaaegu kõik Eesti judoklubid.


Pingelise võistluspäeva lõpuks suutsid Lääne-Virumaa noored judokad koju jätta kolm medalit. Poiste raskekaalus (üle 60 kg) võitis kuldmedali Tudu põhikoolis õppiv Oonurme poiss Oliver Valdre (SK Sakura), hõbeda ja pronksi said vastavalt SK Ipponi poisid Lehar Madis Metsallik (kuni 27 kg) ja Martin Mäeküngas (kuni 60 kg).



Võistkondlikus arvestuses osutusid parimateks ja võitsid ASi Pihlaka poolt välja pandud erikujundusega tordi Kohtla-Järve Afina, Viljandi Taifu ja Narva Buffen-do tüdrukud ning Tallinna Ookami, klubi Tallinna Budolinn, Narva Buffen-do ja Vinni Sakura poisid.



Vinni vallavalitsus tunnustas eriauhinnaga valla parimaid, poistest pälvis auhinna Oliver Valdre ja tüdrukutest Vinni-Pajusti gümnaasiumi õpilane Karmen Kukk, kes sai kaalukategoorias kuni 28 kg viienda koha.



Võistluste korraldamist toetasid Kultuurkapital, Eesti Judoliit, AS Pihlaka, Lääne-Viru maavalitsus ja Vinni vallavalitsus.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles