Kooliehitusega ajahädas Facio Ehitus laskis objektijuhid lahti

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõpukirjandit Rakvere reaalgümnaasiumi abituriendid ilmselt selles aulas ei kirjuta.
Lõpukirjandit Rakvere reaalgümnaasiumi abituriendid ilmselt selles aulas ei kirjuta. Foto: Katri Lindau / Virumaa Teataja

Rakvere abilinnapea Ain Suurkaev rääkis, et reede hommikul avastasid linnavalitsuse töötajad oma suureks üllatuseks, et Rakvere reaalgümnaasiumi ehitusel ei ole enam objektijuhti ega projektijuhti.


"Ka ehitusplatsil oli elu väga loid, lisaks sellele tuvastas linna poolt järelevalvet tegev Tarva Ehituse esindaja Peeter Nõmmik praaki ja peatas töö," rääkis Suurkaev.



Suurkaevu sõnul õnnestus hiljem saada ühendust Facio juhtidega, kes rääkisid, et töösuhe objektijuhiga ja projektijuhiga lõpetati.



Uued mehed jõudsid Rakveresse alles reede õhtupoolikul. "Olukord on ärev, ehkki Facio juhatuse liige Toomas Kaaret kinnitas, et Rakvere reaalgümnaasium on praeguses ehitusgraafikus ja aulaosa saab valmis mai keskpaigaks," lausus abilinnapea.



Praegune, järjekorras kuues ehitusgraafik koostati eelmisel nädalal.



Reaalgümnaasiumi ehitusetöödeks nähti esialgu ette kaheksa kuud, millest neli on juba möödas.



Selle aja jooksul on Facio Ehitus AS suutnud teha hinnanguliselt umbes kümnendiku töödest.



Järgmise õppeaasta esimeseks koolipäevaks ehk 1. septembriks peaksid kõik ehitustööd Rakvere reaalgümnaasiumis lõppenud olema, kuid kooli direktor Martti Marksoo avaldas eelmisel nädalal kahtlust, kas see ikka tõepoolest nii saab olema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles