Spordikompleksi juhataja otsingud on lõpusirgel

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vinni ujula.
Vinni ujula. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Vinni spordikompleksi praeguse juhataja Sigrid Karoni ametiaeg lõppeb 27. aprillil ja asutusele otsib uut juhti OÜ Sirje Tammiste Konsultatsioonibüroo.


Vinni vallavanem Toomas Väinaste selgitas, et need firmajuhid, kes on Sirje Tammiste Konsultatsioonibüroo kaudu ametisse saadud, on 98% juhtudest täppi läinud, mispärast otsustati, et kõigepealt tutvub kandidaatidega konsultatsioonibüroo.



"Vinni spordikompleksil on vaja kõva müügimeest. Ainult juhatajat pole vaja," tunnistas Väinaste ning lisas, et kuigi spordikompleksi majanduslik olukord praegu katastroofiline ei ole, saab uue juhataja esimeseks ülesandeks asutuse


hetkeolukorrast väljatoomine.



Spordikompleksi juhataja ametikohale kandideerimiseks laekus 82 CVd. OÜ Sirje Tammiste Konsultatsioonibüroo juhataja Sirje Tammiste ütles, et kokkuleppel nõukoguga seadsid nad eesmärgiks, et ametikohale tahavad leida spordiga seotud kõrgharidusega inimese, kellel oleks juhtimiskogemust ning kes tuleks toime ka võõrkeeltes suhtlemisega.



Praeguseks on jäänud neli kandidaati, kelle seast lõppvaliku teeb Vinni spordikompleksi nõukogu.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles