LHV pank ennustab majanduskasvu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu.
LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu. Foto: Toomas Huik.

Lääne-Viru maakonna ettevõtjatel olid külas LHV Panga pankurid, kes rääkisid olukorrast pangandusturul ja andsid positiivse signaali, et Eesti majanduskasv võib tänavu viimases kvartalis optimistlikuma prognoosi järgi ulatuda kuue protsendini.


LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu tutvustas tema juhitavat rahandusasutust kui Eesti kapitalil põhinevat uue põlvkonna panka, mille eesmärk on arendada Eesti majandust ja ühiskondlikku jätkusuutlikkust. Teiste pankadega võrreldes ollakse rohkem keskendunud investeerimisteenuste osutamisele.



Erki Kilu selgitas, et uue põlvkonna pangana ei ole
LHV-l suurt kontorivõrku, oma rahaautomaate ega sularahaarveldust.

"Kõiki meie teenuseid saab kasutada lihtsalt ja mugavalt internetipangas. Panustades internetipangandusele, hoiame kokku nii kontorivõrgu ülalpidamisele kuluvaid majandus- kui ka personalikulusid," rääkis Kilu.

Väljatöötamisel on LHV Panga kaart, millega on võimalik tulevikus kõikjal maksta ja sularaha välja võtta kõikidest pangaautomaatidest.

Pankur kommenteeris, et praegu on LHV pangal kolmes Balti riigis kokku 13 600 klienti ja LHV Varahaldus haldab viit kõige edukamat II samba pensionifondi, millel on üle
33 000 kliendi. LHV Panga privaatpanganduse juht Indrek Nuume ütles, et uue põlvkonna pangana pööravad nad erilist tähelepanu privaatpanganduse arendamisele.

"See tähendab personaalset portfellihaldust. Igal LHV Panga kliendil on oma isiklik pankur, kes tunneb kliendi soove ja võimalusi," selgitas Nuume.

Erki Kilu lisas, et klientide nimesid ei saa pank kahjuks avaldada, kuid Lääne-Viru ettevõtjad on viimase aasta jooksul nende vastu huvi tundnud ja võimaluse korral on pank nendele ka laenupakkumisi teinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles