Linnaorkestri juht põrkas kokku kitsega

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Takjas näitab, millist kahju tegi kitsega kokkupõrge tema uuele sõiduriistale.
Jüri Takjas näitab, millist kahju tegi kitsega kokkupõrge tema uuele sõiduriistale. Foto: Aarne Mäe

Rakvere linnaorkestri juht Jüri Takjas põrkas pühapäeval õhtuhämaruses Võru- ja Põlvamaa piiril kokku kitsega, kes jäi teele hinge vaakuma. Autos olnud inimesed kannatada ei saanud.
 

Jüri Takjas sõitis oma isikliku sõiduautoga Nissan Quasqai Moostest Võrusse ühelt kontserdilt teisele, autos viibisid veel Uhtna dirigent Elina Peri ja Põltsamaa orkestrijuht Urmas Mägi.

Tegemist oli vabariikliku orkestrijuhtide puhkpilliorkestri kontserttuuriga.

„Võrumaa piiri lähedal hüppasid korraga teele kaks-kolm metskitse, käis õudne pauk ja üks kits jäi teele hinge vaakuma,“ kirjeldas Jüri Takjas õnnetut olukorda.

Jüri Takjas: Käis õudne pauk ja üks kits jäi teele hinge vaakuma

Autol sai kannatada vasakpoolne peegel ning ka uks oli veidi mõlkis ja kriimustatud, asjaga tegeleb kindlustus. Jüri Takja paar kuud tagasi ostetud auto on sõitnud alles 4000 kilomeetrit.

Takjas helistas politseisse, kes kohale ei tulnud ning suunas edasi keskkonnateenistuse infotelefonile 1313, teavitati ka sealseid jahimehi.

„See oli õnnelik õnnetus, kui lugesin, kuidas Jõgevamaal lõppes otsasõit põdraga liiklejale fataalselt, siis siin läks ikka superhästi,“ ütles Takjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles