Varguse ohver jälitas pikanäpumeest

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Kuriteo ohvriks langenud mees asus ühes varguse pealtnägijaga neljapäeva pärastlõunal pikanäpumeest jälitama ja koos aitasid nad politseinikel kurjategija kinni pidada.

Ida prefektuuri pressiesindaja Liivi Maalman rääkis, et neljapäeval kella 14 ajal lõhuti Rakveres Turu platsi tänavale pargitud sõiduauto Honda Accord aken ja varastati sõidukis olnud GPS-seade.

Käivitunud alarmsignalisatsioon äratas läheduses töötanud inimeste tähelepanu. Märgati meest, kes huilgava Honda juurest kiiresti eemaldus, mõne sammu kaugusele pargitud sõidukisse istus ja minema sõitis.

Lõhutud auto omanik koos ühe pealtnägijaga otsustasid põgenejat jälitada. Juhtunust ja jälitatava sõidusuundadest anti teada politseile.

Politseipatrull peatas kuriteos kahtlustatava auto Ida-Virumaal Kiviõli lähedal. Roolis olnud 29aastane Dmitri peeti kinni.

Rakvere kriminaalteenistuse juht Kalmer Pere palus meedia vahendusel tänada kiiresti reageerinud autoomanikku. Lääne-Viru kriminaalpolitsei juht rõhutas, et juhtunu on hea näide sellest, kuidas kurjategijate kiirele tabamisele saavad inimesed ise kaasa aidata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles