Tsiklisõitja Priit Rätsep asus meistrivõistlusi juhtima

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep.
Priit Rätsep. Foto: Martin Mand

Motokrossi Eesti meistrivõistlustel jagati esimesed punktid läinud nädalavahetusel Saku-Männiku krossirajal, kus heas hoos oli MX2 klassis mõlema sõidu ning ühtlasi ka avaetapi võitnud Lääne-Virumaa tsiklisõitja Priit Rätsep.


Haljala vallast pärit Priit Rätsep sai lisaks teise koha Tridens Eesti motokrossi meistrivõistluste teisel päeval kavas olnud MX1 klassis Gert Krestinovi järel. Mõlemal tsiklisõitjal oli kahe sõidu kokkuvõttes võrdselt punkte, otsustavaks sai Krestinovi võit teises sõidus.

“Esimeses sõidus üritasin Priit Rätsepast küll mööda minna, kuid au ja kiitus talle, sõitis hästi ja valis head sooned,” tunnustas Gert Krestinov avasõidu võitnud konkurenti, kellega pidas rajal ägedat võitlust MX1 klassi etapivõidu pärast.

Mõlemas masinaklassis osalenud Väike-Maarja krossisõitja Indrek Mägi lõpetas MX2 klassi teise sõidu teise kohaga, MX1 klassis oli ta esimeses sõidus neljas.

Lääne-Virumaa noor krossisõitja Marnet Polski sai MX2 juuniorklassis avaetapi kiireima Vjacheslav Golovkini järel kahe sõidu kokkuvõttes teise koha.
 

Tridens Eesti motokrossi meistrivõistlused jätkuvad 17. ja 18. juulil Türil teise osavõistlusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles