Spordiliit ootab taotlusi noorsportlase arengustipendiumi konkursile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne-Virumaa Spordiliit kuulutab välja maakonna noorsportlase arengustipendiumi konkursi. Taotlusi saavad esitada Lääne-Virumaal registreeritud spordiklubid kuni 15. detsembrini.

Arengustipendiumile saavad konkureerida Lääne-Viru noored vanuses 16–20 aastat, konkursil ei käsitleta Audentese spordikooli õpilaste kohta tehtud taotlusi.
Vabas vormis esitatud taotluses tuleb klubidel ära märkida noorsportlase andmed: sünnikuupäev, rahvastikuregistri järgne kodune aadress, kool, kontakttelefon või e-post, arveldusarve number (alaealise sportlase puhul ka hooldaja/lapsevanema andmed), sportlike saavutuste loetelu koos viidetega vastavatele võistlusprotokollidele ning taotlust esitava klubi esindaja kontaktandmed.

Stipendiumi määramisel arvestatakse noorsportlase sportlikke saavutusi 2012. ja 2013. aastal noorte/juunioride maailma- ja Euroopa meistrivõistlustel/karikavõistlustel, noorte/juunioride Eesti meistrivõistlustel/karikavõistlustel.

Väljastatakse kuni kümme ühekordset stipendiumi suuruses 50–100 eurot. Taotlus tuleb saata e-posti aadressil laanevirumaa.spordiliit(at)gmail.com või postiaadressil Lääne-Virumaa Spordiliit, Kastani 12, Rakvere 44307

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles