Registreerumine tuleva aasta Hõbetraageldusele on alanud

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõbetraageldus.
Hõbetraageldus. Foto: Internet

Saabuva aasta kevadel toimub Rakveres neljandat korda noorte moesõu-võistlus Hõbetraageldus.


Üritusest saavad osa võtta kõik Eesti moehuvilised vanuses 15–26 eluaastat. Hõbetraagelduse peamine eesmärk on anda noortele võimalus näidata oma originaalset loomingut ja saada selle eest motiveerivat tagasisidet jätkamiseks.

Võistlus toimub kahes osas. Esmalt tuleb soovijatel täita ankeet ja saata see koos oma kollektsioonikavanditega Hõbetraagelduse korraldajatele. Kavandite põhjal valib žürii kahest vanuserühmast (15–19aastased ja 20–26aastased) 18 finalisti, kes saavad edasipääsupileti finaalüritusele, mis toimub 10. mail Rakvere spordikeskuses. Registreerimistähtaeg on 28. veebruar.

Hõbetraageldusel ei ole kindlat teemat, kuid meeles tuleb pidada osalemisreeglid. Ankeedi, osalemisreeglid ja täiendava informatsiooni ürituse kohta leiab blogist.

Üritust korraldavad Kati Lehtroos, Rain Orgus, Tõnis Sestverk, Anett Laansoo, Anett Rannamets, Kaisa Kiriland, Kaisa Ristikivi ja Kristel Murumaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles