Anu Jänes: Tamsalul on väga tubli ja asjalik vallavanem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustreeriv pilt.
Illustreeriv pilt. Foto: Elmo Riig / Sakala

Palju on nurisetud kohaliku võimu ja vallavanemate ning probleemide üle, mis nende tõttu lahendamata jäänud või jäävad.


Mina sooviks väga, et kirjutataks Tamsalu vallavanemast Toomas Uudebergist ja sellest, kuidas kõik mured, millega tema juurde minna, ka lahenduse leiavad.

Parim näide on praegu see, et vaatamata kitsastele finantsoludele, hakati Loksa külas parandama teed, mis oli ikka juba nii hullus seisus, et meid valdas pidev mure oma autode pärast.

Küsisin eelmisel sügisel vallavanema käest, kas tõesti midagi ei anna teha, ning tema kartus oli küll, et ega vist ei ole mingit varianti.

Teed pole ka arengukavas lähima aja plaanides mainitud. Kuid ometi oli ühel päeval masin platsis ja esialgsel hinnangul saavutatakse täiesti hea tulemus.

Loomulikult on alguses veidi kivine, aga see käib asja juurde. Esimest korda sain nüüd autoga teel päriselt ja otse sõita, mitte aukude vahel laveerides kuidagimoodi sihtpunkti jõuda.

Kuid ka muul ajal, kui on mingi probleem või mure, kuulab ta alati ära ja püüab leida lahendusi.
Ma ei oska öelda, aga minu meelest peabki üks vallavanem selline olema.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles