Arvamusliidrid kogunevad Rakveres arutlema põllumajanduse üle

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Pärna 1987. aasta joonistus.
Priit Pärna 1987. aasta joonistus. Foto: Priit Pärn

Täna  leiab Rakvere restoranis Villa The­resa aset arvamusliidrite lõuna teemal “Kas eurost saab sõnnik meie (põllu)majandusele?”.


Sellele küsimusele otsivad vastust Euroopa Parlamendi saadik, endine põllumajandus- ja rahandusminister Ivari Padar, riigikogu rahanduskomisjoni esimees Taavi Rõivas, Swedbanki põllumajandussektori juht Meelis Annus ning sigade Venemaale eksportimisega tegelev ettevõtja Urmas Laht.

Arvamusliidrite lõunale on oodata nii maakonna farmereid, poliitikuid kui ka omavalitsustegelasi.

Lääne-Virumaa arvamusliidrite lõunast teeb otselülitusi ka Vikerraadio, kelle kogu esmaspäevane saatepäev on pühendatud Rakverele ja Lääne-Viru maakonnale.

Nõnda saab arvamusliidrite arutelust osa ka laiem avalikkus.

Enne konverentsi väisab endine põllumajandus- ja rahandusminister, europarlamendi saadik Ivari Padar Rakvere gümnaasiumi ning Rakvere reaalgümnaasiumi.

Lisaks korraldavad Euroopa Parlamendi Eesti infobüroo esindajad koolides mitmesuguseid europarlamenti tutvustavaid loenguid ja viktoriine.

Arvamusliidrite lõuna korraldab ajaleht Virumaa Teataja koos Euroopa Parlamendi Eesti infobürooga.

Tegemist on järjekorralt juba kolmanda sellise ettevõtmisega Rakveres.

Läinud aastal arutleti restoranis Mezzo majanduslanguse teemal ning siis olid peaesinejad eurosaadik Katrin Saks ja kohalik suurettevõtja Oleg Gross.

Üle-eelmisel aastal olid kõneaineks mitmesugused regionaalküsimused ning Euroopa Parlamenti esindas siis Tunne Kelam.

Niisuguseid debatte korraldab Euroopa Parlamendi Eesti infobüroo ka näiteks koos Viljandimaa ajalehega Sakala.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles