Noored loodusetundjad jõudsid minijuubelini

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Pulver
Andres Pulver Foto: Virumaa Teataja

Noored loodusehuvilised panid tänavu juba viiendat aastat järjest oma teadmised proo­vi­le “Rohelise maakonna” õpilas­viktoriinis, milles osales kok­ku 35 kolmeliikmelist võist­k­onda Lääne-Virumaa koolidest.


VII-IX klasside seas tuli kindlaks võitjaks Haljala gümnaasiumi IX klassi võistkond, kes oli parim neljas voorus kuuest.

Haljalale järgnesid Laekvere põhikool ja Muuga põhikool. Haljala gümnaasiumi kõva taset näitab seegi, et napilt jäid neljandaks ja viiendaks selle kooli VII ja VIII klassi võistkonnad.

IV-VI klasside arvestuses ei õnnestunudki parimat välja selgitada ja esikoht läks hooaja kokkuvõttes jagamisele Rakvere linna algkooli VI klassi ja Vinni-Pajusti gümnaasiumi VIb klassi vahel. Kolmanda koha saavutas Rakvere gümnaasiumi VIb klass.

Mari Kreintaal rääkis, et küsimused koostas Virumaa Teataja toimetaja Andres Pulver ja need olid huvitavad nii lastele kui ka õpetajatele.

“Tänavu tahaks eriti esile tõsta laste suurt huvi ja püsivust, sest kõik, kes sügisel esimesel korral tulid, jäid kevadeni osalema,” lisas Mari Kreintaal.

“Rohelise maakonna” viktoriinisarja korraldab RMK Sagadi metsakeskus koostöös MTÜ Rakvere Mäluprojekt ja Lääne-Virumaa keskraamatukoguga, sarja korraldamist rahastab keskkonnainvesteeringute keskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles