Repliik: Pall kaenlas, palli lööma

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivi Pargi.
Aivi Pargi. Foto: Tairo Lutter

Millega täita suure korvpalli vaatamise lõppemisest jäänud tühimikku? Mõistagi sportimisega - ja soovitatavalt värskes õhus.


Korvpallibuumi lainel ja soojalaine soosingul ongi Rakveres juba kõik spordikeskuse hallatavad palliplatsid harjutajatest tulvil, õhtustel tipptundidel on isegi raske vaba kohta leida.

Linnaosadeski on oma sportimispaigad, kuhu lapsed saavad, pall kaenlas, oma sõpradega tulla.

Tore oleks, kui needki platsid oleks tarmukate aktivistide (lastevanemate) eestvedamisel heas korras. Et seal ripuks erineval kõrgusel ja kindlal alusel korvirõngad, võrk korralikult küljes.

Miks mitte ei võiks platsil olla ka (väikesed) jalgpalliväravad, ronimisredelid, võrkpalliväljak. Ning muru alati korralikult niidetud.

Rakvere spordikeskus on valmis linnaosadele nende platside täiustamisel appi tõttama, kui vaid probleemist teada antakse. Ning kui lihtsaid vabaõhu spordisaale veel mõnes kohas pole, siis võiks ju ühisel nõul ja jõul need ise luua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles