Indrek Mägi võitis motokrossi karikaetapi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja tsiklisõitja Indrek Mägi Türil Eesti karikavõistluste etapil kihutamas.
Väike-Maarja tsiklisõitja Indrek Mägi Türil Eesti karikavõistluste etapil kihutamas. Foto: Aivo Rebane

Väike-Maarja tsiklisõitja Indrek Mägi (Yamamoto) oli väga heas hoos läinud laupäeval Türil jätkunud Eesti karikavõistlustel motokrossis, kus ta võitis esikoha nii MX1 kui MX2 masinaklassis.



Läänevirulaste kaksikvõidu kindlustasid Haljala valla motomeestest  vennad Rätsepad: MX1 klassis sai Indrek Mägi järel teise koha Priit Rätsep (RedMoto), MX2 klassis Kristjan Rätsep (RedMoto).

Indrek Mägi lõpetas Türi etapil MX1 klassi avasõidu esimesena, teises sõidus oli aga Priit Rätsepa järel 0,3 sekundit kehvema ajaga teine. Priit Rätsep sai esimeses sõidus kolmanda koha.

MX2 klassis pidas Indrek Mägi rajal võitlust Kristjan Rätsepaga, kes esimese sõidu lõpetas Indrek Mägi järel teisena.

Teises sõidus ei saanud Kristjan aga head starti ning pidi kõvasti pingutama, et taas teiseks trügida. Sellega sai ta hakkama ja nii lõpetasid Lääne-Virumaa tsiklimehed sõidu taas kaksikvõiduga.

“Olen rahul, neli nädalavahetust järjest on kiirust olnud, kahjuks pole saanud seda erinevatel põhjustel realiseerida, nüüd läks nii nagu pidi,” rõõmustas Indrek Mägi edukate sõitude üle.

Kolme nädala pärast stardib Väike-Maarja motomees Tšehhis Euroopa MV etapil ja sealsetel meistrivõistlustel ning üritab pääseda ka Kegumsi MMile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles