Aastavahetusel surmasõidu teinud autojuht oli joobes

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leinaküünlad traagiliselt lõppenud avarii paigas Rakveres Tartu tänaval.
Leinaküünlad traagiliselt lõppenud avarii paigas Rakveres Tartu tänaval. Foto: Meelis Meilbaum

Kohtumeditsiiniline ekspertiis tuvastas, et 1. jaanuari varahommikul Rakveres noore naise surmaga lõppenud avarii teinud 41aastane Allan oli traagilise õnnetuse hetkel alkoholijoobes.

1. jaanuari varahommikul kell 5.42 sai häirekeskus väljakutse, et Rakveres Tartu tänaval on auto paremkurvis sõitnud teelt välja vastu puud. Sõiduk paiskus vastu puud kaasreisija poolse uksega ja päästjatel tuli juhi kõrval istunud noor naine autost välja lõigata.

Nii autot juhtinud 41aastane Allan kui ka kaasa sõitnud 25aastane Getter viidi Rakvere haiglasse. Naine toimetati Rakverest edasi Tallinna Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, kus ta hiljem suri.

Pealtnägijate sõnul oli Allan aastavahetusel Rakvere kesklinnas alkoholi pruukinud. Samuti nähti meest linnas autoga tiirutavat. Üks taksojuht kurtis, et kokkupõrkest jäid puudu vaid mõned sentimeetrid.

Politsei alustas traagiliselt lõppenud liiklusõnnetuse asjaolude selgitamiseks kriminaalmenetlust. Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Jelena Filippova ütles, et süüdistust pole veel kellelegi esitatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles