Maavanema ümarlaual vaadati lootusrikkalt tulevikku

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Einar Vallbaum.
Einar Vallbaum. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum kohtus kolmapäeval Lammasmäel ümarlaual riigiametite ja liitude esindajatega, et vaadelda maakonna valukohti ja mõelda üheskoos tulevikule.


Osalesid töötukassa, maanteeameti, Rakvere haigla, kaitseliidu, päästekeskuse, Ida prefektuuri, Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu, Koolijuhtide Ühenduse, Perearstide Liidu kohalikud esindajad, kes tegid ülevaated oma valdkonna põhiküsimustest, viimase aja arengutest, millest igaüks leidis palju rõõmustamisväärset, ja tulevikuplaanidest.

Käsitleti nii varguste kui õnnetuste ennetamise võimalusi, aga ka tervishoiu valdkonna teravat abiarstide puudust ja kindlustamata patsientide küsimust.

Töötukassa Lääne-Virumaa esinduse juhataja Ene Kesler avaldas heameelt selle üle, et töötuse määr Lääne-Virumaal on vähenenud. Maido Nõlvak Ida-Eesti päästekeskusest väljendas rahulolu, et päästeameti eesmärk kohtuda maakonnas eraldi kõigi kohalike omavalitsustega on täidetud, mis on ka osa ennetustööst ja inimeste kasvatamisest.

Kohtumiselt jäi eelkõige kõlama rahva, kohalike omavalitsuste, seejuures Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu ja koostööpartneritega suhtlemise ja koostöö olulisus. Järgmine maavanema ümarlaud leiab aset septembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles