Aqva veekeskus täitus romantikaga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrapäev Aqva veekeskuses.
Sõbrapäev Aqva veekeskuses. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Sõbrapäeva eelõhtul süttisid Aqva spaa veekeskuses küünlad, kustusid tuled ja esinesid muusikud, et luua külalistele romantiline õhkkond.

„Kokku oli tulnud väga mõnus seltskond, loodud oli väga mõnus atmosfäär,“ võttis veekeskuse juht Marju Tamm ürituse kokku. Aqva veekeskus suleb tavapäraselt kell 22 uksed, kuid 13. veebruari õhtul kustusid seal tuled, kõikjal süttisid küünlad, miljöö oli kaunistatud kangaste ja roosilehtedega, esines meeskvintett RAMMM ja laulja Kaire Reimus.

Veekeskuse baar pakkus erimenüüd, kust võis leida südamekujulisi sushisid, browniesid ja muid afrodisiaakume ehk armuiha tõstjaid. „Kõik oli tehtud südamega ja õnnestus hästi. Kokku tuli üle 200 külalise ja kostus palju kiidusõnu,“ sõnas Tamm. „Inimesed olid väga üllatunud, eriti hotellikliendid. Nad ei osanud oodatagi, et veekeskusesse võib sellist miljööd luua.“

Avatud oli ka mikrofon, kus sai välja hõigata kauneid soove. Külastajatele oli üllatuseks kappi jäetud väike ümbrik, mille sees leidus tsitaat armastusest või sõprusest. „See tekitas mitmeteski sooja tunde. Üks külastaja käis välja ka mõtte, et nii saaks ka romantilised pulmad veekeskuses korraldada.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles