Judokatest õde-venda tõid Soomest kaks hõbedat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katarina (paremal) Tširkina ja Mark Tširkin treeningul.
Katarina (paremal) Tširkina ja Mark Tširkin treeningul. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Soomes Van­taas peetud esimesel Baltic Sea Open judomaadluse võistlusel, kus osalesid seitsme Läänemere äärse riigi judokad, oli võistlustules kaks Lääne-Virumaa sportlast: õde ja vend Katarina ja Mark Tširkin Rakvere Ipponi spordiklubist.


Mõlemad jõudsid tugevas rahvusvahelises konkurentsis hästi esinedes maadlema finaali, kus pidid siiski tunnistama  oma vastaste paremust.

Hõbemedali saavutas Katarina Tširkina naiste kergeimas (kuni 52 kg) kehakaalus, Mark Tširkin aga juunioride (M20) kehakaalus kuni 55 kg.

Naiste arvestuses toodi Vantaast Eestisse kaks hõbedat ja üks pronks, juunioride arvestuses ka üks kuld lisaks neljale hõbemedalile ja kahele pronksile.

Baltic Sea Openil käis tatamil oma oskusi proovile panemas 294 judokat Soome, Eesti, Venemaa, Läti, Leedu, Rootsi ja Norra koondisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles