Väike-Maarjas tulevad naisekandmise esivõistlused

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisekandmine.
Naisekandmine. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Laupäeval, 5. juunil peetakse Väike-Maarjas Pandivere päevade raames 13. naisekandmise eesti esivõistlused algusega kell 16 rahvamaja taga platsil.


Kavas on võistkondlik naisekandmine, põhivõistlus vabastiilis ja naisekandmise sprint. Samuti toimub paadiralli.

Võistlustele eelregistreeritakse kuni 20 esivõistluste arvestuses võistlevat paari, kuni 10 Eesti esivõistluste raames konkureerivat võistkonda ja kõik osaleda soovivad Väike-Maarja valla külade võistkonnad. Sprindivõistlustel osalejate arvu ei piirata.

Oodatud on ka huvitavate kostüümidega ja publikut naerutava sõukavaga esinejad-võistlejad. Väike-Maarja vald on pannud kõigile välja auhinnad ja eriauhinnad.

Kell 18.30 toimub naisekandmisvõistluse autasustamine. Pärast seda algab kell 19 simman lõõtsamängijate saatel peoplatsil (vihma korral rahvamajas). Päeva juhivad kohalikud noormehed Raivo Tammus ja Sven Tammoja.

Tänavusele naisekandmise võistkonnavõistlusele oodatakse kõigi valla külade võistkondi. Külade kohta peetakse võistkondadele eraldi arvestust.

Vabastiili ja võistkonnavõistluse võitjad saavad õiguse esindada Eestit juulikuu algul Soomes Sonkajärvil toimuval naisekandmise MMil.

Info ja registreerimine telefonil 329 5750 ja Väike-Maarja valla koduleheküljel www.v-maarja.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles