Rakvere võõrustas tipptasemel arste

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RAKVERES TOIMUB BALTI-SAKSA PATALOOGIDE SÜMPOOSIUM
RAKVERES TOIMUB BALTI-SAKSA PATALOOGIDE SÜMPOOSIUM Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eile algas ja laupäeval  jätkus Rakveres restoranis Villa Theresa 17. Balti-Saksa patoloogide sümpoosion, kus kõneldakse sedakorda uropatoloogiast, günekoloogiast ja lümfisõlme patoloogiast. Kohal on üle 130 tohtri.


Põhja-Eesti regionaalhaigla patoloogiainstituudi Hiiu osakonna ülemarst, Balti-Saksa Arstide Seltsi Eesti sektsiooni eesistuja Agu Lippingu sõnul on selline koosviibimine meie patoloogia jaoks suur asi. “Meil on suurepärane võimalus ennast täiendada ja kuulata tipptasemel tegijaid,” ütles Lipping.

Tapa haigla sisehaiguste osakonna juhataja Toivo Leemets kõneles, et sakslased on sarnaste ettevõtmistega võtnud eesmärgiks kohalikke arste patoloogia valdkonnas endale järele koolitada.

Lääne-Virumaa arstidest on seltsi toel ennast täiendamas käinud näiteks doktorid Toivo Leemets ja Aino Leemets ning doktor Eve Villemson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles