Linnavalitsus leidis Kreutzwaldi tänava ehitaja

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreutzwaldi tänaval on alustatud juba tänavavalgustuse ehitusega.
Kreutzwaldi tänaval on alustatud juba tänavavalgustuse ehitusega. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Rakvere linna F. R. Kreutzwaldi tänava osalist ümberehitust hakkab tegema osaühing Viamer Grupp.


Uue päästekeskuse ehitamine Rakvere linna kõige suurema liiklusintensiivsusega Kreutzwaldi tänava äärde toob kaasa paari aasta eest koostatud teeprojekti osalise realiseerimise. Praegu käib juba tänavavalgustuse ehitus. Tänava ehitaja teha jäävad päästekeskuse poolne kõnnitee ja tänava laiendused, mis on seotud linna saabuvate busside peatuskoha ümberpaigutamisega ning vajalike pöörete jaoks radade moodustamisega.

“Projekteerimise järel plaanisime Kreutzwaldi tänava Rohu tänavast Näituse tänavani rekonstrueerida, kuid paraku ei ole linna eelarves selleks piisavalt vahendeid. Praegused tööd tänavaalal lähevad kokku maksma pea 1,7 miljonit krooni, millest osaühing Viamer Grupp teeb töid 925 000 eest. Projekti täies ulatuses realiseerimiseks oleks vaja olnud veidi üle 7 miljoni krooni. Loodame selleni jõu­da lähiaastatel,” kirjeldas olukorda abilinnapea Ain Suurkaev.

Kreutzwaldi tänava rekonstrueeritava lõigu ööpäevaseks liikluskoormuseks on loetud üle 10 000 auto, mis paneb ehitajale liikluse ümberkorraldamisel väga täpsed reeglid ning eeldab kõigilt  hästi läbi mõeldud tegevuskava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles