Grillivõistlusel grilliti taldrikut

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Virumaa Teataja
Copy
Võistkond Gurmee Gala grillis liha või kala asemel hoopis taldrikut, mida siis omalaadse "pannina" kasutati.
Võistkond Gurmee Gala grillis liha või kala asemel hoopis taldrikut, mida siis omalaadse "pannina" kasutati. Foto: Aarne Mäe

Pühapäeval Väike-Maarjas toimunud Lääne-Virumaa meistrivõistlustel grillimises saavutas ribivoorus esikoha stiilne Rakvere naiskodukaitsjate võistkond, fantaasiavoorus oli kümmekonna tiimi hulgas edukaim Gurmee Gala, kes olnud varem edukas BBQvõist­lustel.

Huvitav on märkida, et lisaks lihale ja kalale grilliti Väike-Maarjas veel ka mune, kõrvitsat ja arbuusi.

Gurmee Gala aga läks veel kaugemale – nemad panid grilliahju hoopis tühja taldriku, millele hiljem koos oliiviõliga õhukesed forellimedalid peale asetati, kus need siis kohe suupäraseks küpsesid.

Mõlemad võistkonnad pääsevad Lääne-Virumaad esindama järgmisel nädalavahetusel Türil toimuvatele gril­limise meistrivõistlustele Grillfest.

Märksõnad

Tagasi üles