Eestimaa Looduse Fond kutsub mehi talgutele

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgud. Foto on illustreeriv.
Talgud. Foto on illustreeriv. Foto: Eva Klaas

Eestimaa Looduse Fond (ELF) kuulutas välja oma suvised talgureisid, sel aastal on fond otsustanud eraldi kutsuda osalema mehi.

Koos algatusega "Mehed liikuma" tahetakse muuta keskmise eesti mehe arusaama aktiivsest liikumisest ja igapäevarutiini vastu võitlemisest.

"Meie talgud on olnud alati populaarsed, mõned üritused broneeritakse isegi päeva-paariga. Rohkem osalejaid on reeglina aga just naiste hulgast. Ei teagi, kas naised on lihtsalt kiiremad reageerijad või ettevõtlikumad suveks plaanide pidamisel.", ütles ELFi talgute projektijuht Tarmo Tüür:

ELF tahab Eesti mehi, eeskätt linna- ja kontoriinimesi julgustada kodust välja tulema.

Talgud on kolme- kuni kuuepäevased üritused erinevatel kaitsealadel ja rahvusparkides, kus tehakse looduskaitselisi töid.

Et mehed piltlikult öeldes metsa ajada, on Eestimaa Looduse Fond reserveerinud kõigil selle suve talgutel kolm kohta spetsiaalselt meestele.

Meesjõud kulub marjaks ära pea kõigi talgutööde juures. Heinateol oleks vaja hangu hoida ja võsavõtmisel saagi, mitmel pool on jõukatsumist kadakatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles