Küsitlus: Mida arvate linnapäevadest?

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pika tänava laat.
Pika tänava laat. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Õie (51)
Aqva tööline
Rakvere


Linnapäevad meeldivad väga, aga sellel aastal ei saa töö pärast kahjuks osaleda, eelnevatel aastatel olen ikka osa võtnud. Üritustest on lemmikud raamatulaat ning linnaekskursioonid erinevates linnaosades. Ka meeldib ilusate aedade ülevaatus ning meeste tantsupidu, mille piletki olemas, aga kuhu töö tõttu kahjuks minna ei saa. Lisaks on tore see, et linnapäevade ajal saab kokku kaugemate tuttavatega, keda ammu näinud pole. Loomulikult on linnapäevad väga head ka Rakvere majandusele.


Vello (58)
pensionär
Rakvere


Olen ju Rakvere inimene ning loomulikult lähen linnapäevadele. Tore on jalutada laadal ning vaadata seda, kuidas teised pulli teevad. Meeldib ka see, et Rakveres on linnapäevade ajal palju rahvast ning melu.

Kristin (27)
kodune
Mõisavälja


Nii palju kui osalenud olen, on linnapäevad väga toredad. Lemmikuks on laat ning paraad, kus eelmisel aastal osalesin ja kuhu sel aastal kindlasti lähen. Kihav Rakvere on väga positiivne ning ringi sagivad inimesed mind ei häiri. Tore ju, kui linn rahvast täis on ning elu keeb.

Indrek (25)
ehitaja
Rakvere


Linnapäevad on päris hea üritus. Mulle meeldib kõik, mis linnapäevade ajal Pikal tänaval toimub, eelkõige kindlasti laat. Ka sel aastal plaanin laadale minna ning lisaks teistest linnapäevade raames toimuvatest üritustest osa võtta.

Marju (51)
turvatöötaja
Viru-Jaagupi


Linnapäevad meeldivad, kuid olen neil siiamaani vaid korra osalenud. Sel aastal kavatsen käia mitmetel kontsertidel, ka oleksin tahtnud meeste tantsupeole minna, ent kahjuks olid piletid juba vara välja müüdud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles