Rakvere kalmistuvaras tegutseb jätkuvalt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalmistu. Foto on illustreeiv.
Kalmistu. Foto on illustreeiv. Foto: Liis Treimann.

Kuigi politsei on inimesi kalmistutel tegutseva varga eest hoiatanud, leiab pikanäpumees jätkuvalt Rakvere linna ja Tõrma kalmistul ohvreid.


Eelmise nädala reedel varastati Rakvere vallas Tõrma külas surnuaia juurde pargitud lukustamata sõiduautost õlakott, milles olid kosmeetikatarbed ja rahakott dokumentidega. Omanik hindas kahju 1500 kroonile.

Samal päeval varastati Rakvere linna kalmistul sülearvuti, mobiiltelefon, rahakott ja teisi esemeid. Selle juhtumi puhul ulatus kahjusumma juba üle 6000 krooni.

Politsei on varem inimesi hoiatanud Rakvere linna ja Tõrma kalmistul tegutseva varga eest, kes passib peale, mil lähedaste haudu korrastavad inimesed jätavad oma vara järelevalveta. Varas varitseb, mil ohver läheb prahti viima või vett tooma, ning näppab järelevalveta jäetud koti.
Pikanäpumehele on kerge saak lukustamata jäetud autod.

Politsei soovitab jätkuvalt inimestel mitte jätta oma esemeid järelevalveta.  “Isegi siis mitte, kui lahkutakse vaid paariks minutiks,” rõhutas Rakvere politseijaoskonna juht Lembit Kalda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles