Naiskodukaitsjad lõhkasid Grillfestil üllatuspommi

Andres Pulver
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grillfest Türil.
Grillfest Türil. Foto: Erakogu

Türil Grillfestil peetud Eesti meistrivõistlustel grillimises läks Lääne-Virumaa esindustel ülihästi, tõelise üllatuspommi lõhkasid aga Viru ringkonna naiskodukaitsjad, kes tulid Eesti meistriteks searibi grillimises.



Eesti meister grillimises selgitati välja Rakvere lihakombinaadi maitsestamata searibi grillimises ja fantaasiaroa valmistamises. Võistlustöödele andsid hinnangu Eesti Grilliliidu akrediteeritud kohtunikud.

Eesti meistriks ribi grillimises kuulutati naiskodukaitsjad Ursula Aal, Urvi Aal, Marit Mägi ja Kristel Kitsing. Ainukese meesliikmena andis oma panuse kaitseliitlane Andrei Vangonen.
Kõva sõna

“Seadsime tiimikaaslastega eesmärgiks, et tuleme vähemalt kaheteistkümne hulka. Vaikselt küll lõõpisin, et kahe jätame tagant ära,” sõnas naiskodukaitse Rakvere jaoskonna tiimi peakokk Ursula Aal. “Võit tuli siiski üllatusena,” lisas ta.

Naiskodukaitsjate võit ei olnud suureks üllatuseks mitte üksnes nendele, vaid kõikidele. “Seda võistlust ei ole võimalik võita tänu heale õnnele,” kommenteeris tuntuima Lääne-Viru grillivõistkonna Gurmee Gala liige Viljar Liiva. “See on ikka päris kõrge tasemega võistlus ja kui nii-öelda naised metsast tulevad ning asja kinni panevad, on see väga kõva sõna,” tunnustas Liiva.

Nädal varem olid tublid naiskodukaitsjad tulnud Lääne-Virumaa grillimismeistriteks, mis tagas tasuta pääsu lõppvõistlusele Türil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles