Rakvere bussijaama tuleb avalik internetipunkt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varangu ja Vajangu raamatukogudes, ja Tamsalu ja Väike-Maarja spordihoones on internetipunktid juba avatud.
Varangu ja Vajangu raamatukogudes, ja Tamsalu ja Väike-Maarja spordihoones on internetipunktid juba avatud. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Projekti “AIP ja WiFi alade arendamine Eesti omavalitsustes” tulemusel said 21 Eesti omavalitsust 1,1 miljoni krooni väärtuses uusi avalikke internetipunkte ja WiFi levialasid.


Lääne-Virumaal avati avalik internetipunkt Varangu ja Vajangu raamatukogus, Tamsalu ja Väike-Maarja spordihoones, töös on internetipunktide avamine Rakvere linnavalitsuses ja turismiinfopunktis ning avalik internetipunkt on tulekul ka Rakvere bussijaama.

Projekti algatas Eesti Maaomavalitsuste Liit (EMOVL) ning seda rahastati Norra ja EMP finantsmehhanismide toel, 15% kuludest kandsid projektis osalenud omavalitsused.

EMOVLi projektijuht Jaan Lõõnik rääkis, et kõik pai­galdatud arvutid on avalikud ja vabaks kasutamiseks igaühele.

EMOVLi initsiatiivi peaeesmärk oli parandada kodanike ligipääsu e-teenustele, eriti neile, mis vajavad identifitseerimist ID-kaardi kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles