Meeste tantsupidu rikkus staadionimuru

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna õhtuks püütakse staadion saada korda, et oleks võimalik maha pidada Eesti ja Serbia vaheline valikmäng naiste jalgpallis.
Täna õhtuks püütakse staadion saada korda, et oleks võimalik maha pidada Eesti ja Serbia vaheline valikmäng naiste jalgpallis. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Täna kontrollib Rakvere staadioni vastavust nõuetele UEFA tehniline delegaat, kes peab langetama otsuse, kas laupäeval saab siin pidada Eesti ja Serbia vahelise MM valikmängu naiste jalgpallis.


Rakvere spordikeskuse direktor Erich Petrovits uskus, et luba mängu toimumiseks antakse. “Platsi peaks kolmapäeva õhtuks küll sellisesse seisukorda saama, et mäng võiks toimuda, murust ei saa pärast meeste tantsupidu enam küll rääkida,” sõnas Petrovits.

Kui palju aga meeste tantsupidu tegelikult staadioni murukatet kahjustas, selgub Petrovitsi sõnul alles mõne aja pärast, mil selgub, kuidas uuesti külvatud muru kasvama hakkab.

“Paraku rikkus Tarvanpää Selts lepingut ja meie pääsesime platsile alles esmaspäeva lõunast, eks nende eufooria oli pärast peo lõppu suur,” rääkis Erich Petrovits ja lisas, et lepingu rikkumine kajastub kindlasti ka seltsile esitataval arvel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles