Video: Sämi sild võib jääda suletuks terveks suveks või kauemgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veoauto sõitis Sämi sillalt alla.
Veoauto sõitis Sämi sillalt alla. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Sõmeru teedeinseneri haridusega vallavanema Peep Vassiljevi hinnangul jääb Sämi sild suletuks terveks suveks või kauemgi.

Maanteeameti kommentaar:

Maanteeameti Ida regiooni planeeringute osakonna juhataja Anti Palmi tunnistas, et Sämi sillale tehtud ekspertiisi tulemusi veel pole. Enne ekspertiisi tulemusi ei saa aga midagi kindlat öelda. "Praegusel hinnangul on põhiliseks lisatööks uue samba valamine ning muud tööd on tegelikult esialgse projektiga kaetud," sõnas Palmi, kelle andmetel tuli näiteks sillatalastik nagunii uus teha ning remont oli ette nähtud ka teistele sammastele. Betoontalade asemel paigaldatakse terastalad.

Palmi avaldas lootust, et vaatamata uue samba tõttu lisandunud tööle saab sild õigeks ajaks valmis.

Maanteeameti hinnangul jääb Sämi sild liiklusele suletuks kaheks-kolmeks kuuks.

Eelmise nädala neljapäeva hilisõhtul sõitis vineertahvleid vedav veoauto DAF Sämi sillal üles võetud sõidurajalt alla, mille tagajärjel purunesid silla kandetarindid ja sild muutus varisemisohtlikuks. Veokit juhtinud 61aastane Vladimir hukkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles