Repliik: Maitsev investeering tervisesse

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Hispaania ja Poola maasikad vallutasid turu juba tükk aega tagasi.

Nüüd on turule jõudnud ka päris eestimaine mari.

Esimesed kausi- või kõhutäied on saadud omagi aiamaalt.

Väga kaua ei anna enam oodata vaarikaid ja herneid.
Külluslikumat ja vitamiinidest pakatavamat toidulauda kui praegu Eesti loodus muul ajal paraku ei paku.

Öeldakse, et ette süüa ei saa, aga tegelikult aitavad ohtralt tarvitatud vitamiinipommid - marjad, aed- ja puuviljad - meil pika talve jälle üle elada.

Oma peenralt korjatud esimesed maasikad on aga nii head, et neid võiks lõputult süüa. Ja kui seetõttu jääbki mõni purk moosi keldririiulile panemata, on asi seda väärt, sest kuigi kaubandusest saab talvelgi osta kaugelt maalt toodud eksootilisi ja vähem eksootilisi puuvilju, ei ole need võrreldavad eestimaiste vitamiinipommidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles