Narvas vahistati tapmises kahtlustatav

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis / Scanpix

Ida Prefektuuri kriminaalbüroo Narva kriminaaltalituse politseinikud pidasid kolmapäeval kinni mehe, keda on alust kahtlustada tapmises, mis toimus selle aasta veebruaris Narvas. Täna võeti kahtlustatav Viru Ringkonnaprokuratuuri taotlusel vahi alla.

25.veebruaril leiti Narvas, Rahu tänaval asuva maja korterist noahaavadega 49-aastase mehe surnukeha. Kolmapäeval peeti kuriteos kahtlustatavana kinni 28-aastane Konstantin, kellele esitati kahtlustus tapmise  toimepanemises.

Viru Ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Mihhail Hütt taotles täna Viru Maakohtu Narva kohtumaja eeluurimiskohtunikult luba Konstantini vahistamiseks: „Kahtlustatavat on varem karistatud varguste eest, lisaks on olemas oht, et vabaduses viibides võib kahtlustatav toime panna uusi kuritegusid või hoiduda kohtueelsest menetlusest,“ põhjendas prokurör vahistamise vajalikkust. 

Kohus rahuldas prokuröri taotluse. „Praeguseks hetkeks kogutud andmetele tuginedes võib öelda, et tapmiseni viis ühise alkoholitarbimise käigus tekkinud tüli,“ täpsustas Narva kriminaaltalituse juht Andres Jaggo.

Karistusseadustik näeb tapmise eest ette karistusena kohtus süüdimõistmisel kuue- kuni viieteistaastase vangistuse.

Kriminaalasja menetlevad Viru Ringkonnaprokuratuur ja Ida Prefektuur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles