Rakvere kultuurielu hakkab juhtima Keio Soomelt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keio Soomelt.
Keio Soomelt. Foto: Matti Kämärä/ Põhjarannik

Rakvere linnavalitsus kinnitas loodava Rakvere kultuurikeskuse juhina ametisse Keio Soomelti, kes asub tööle 19. juulil.


“Pärast kahte keerukalt kulgenud konkurssi on rahvamaja nõukogu leidnud kultuurijuhi, kellel on linnale vajalikku mõttevärskust. Loodan, et kõik kultuuri eestvedajad ja -organisatsioonid saavutavad uue juhiga hea kontakti ja koostöös tekivad Rakvere kultuurielus uued arengusuunad,” ütles abilinnapea Kairit Pihlak.

Keio Soomelt töötab alates 2008. aastast Eesti Kontserdi Jõhvi kontserdimaja müügijuhina ning Jõhvi gümnaasiumi ja Järve vene gümnaasiumi muusikaõpetajajana.

Ta juhendab dirigendina meeskoori Kaevur, Aita-Leida-nimelist segakoori, seltsingu Voka segakoori ja Vaivara segakoori.

Keio Soomelt on lõpetanud 2008. a Tallinna Georg Otsa nimeline muusikakooli koorijuhtimise eriala ja tal on õpingud pooleli muusika- ja teatriakadeemias koolimuusika erialal. Käesoleval aastal asus ta õppima ajalugu Tartu ülikoolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles