Komisjon valis Haljala koolile direktorikandidaadi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eddi Tomband.
Eddi Tomband. Foto: Internet

Haljala gümnaasiumi direktori valimiseks moodustatud konkursikomisjon valis kuue kandidaadi seast välja Eddi Tombandi ning esitas ta vallavalitsusele direktori kandidaadiks.


Haljala vallavanem Leo Aadel ütles, et hääletamise tulemus oli neli poolthäält ning kaks kehtetut sedelit.

“Karjäärinõustaja Tiina Saar intervjueeris kandidaate ning lasi lahendada tööülesandeid, millest üheks oli, keda nemad endi seast esitaksid koolijuhiks. Ka konkurendid valisid just Eddi Tombandi,” rääkis Aadel.

Eddi Tomband on lõpetanud Kadrina keskkooli, olnud Viru kolhoosi stipendiaat ja lõpetanud EPA metsandusinsenerina.

Tema esimeseks ülikoolijärgseks ametiks oli Haljala keskkooli direktori asetäitja aastatel 1985-1986, pärast seda on ta korraldanud Haljala kandis noortelaagreid. Viimati töötas Tomband Harku valla abivallavanemana.

Kandidaatidele karjääriintervjuusid korraldanud ning nende motivatsiooni hinnanud Tiina Saar iseloomustas Eddi Tombandit kui avara silmaringiga, selge eneseväljendusega, kõrge emotsionaalse intelligentsusega inimest, kel on selge visioon ja kes tajub Haljala konteksti väga hästi.

“Ta vastas nii vallavalitsuse kui koolirahva mitmetele ootustele,” märkis Saar.

Konkursikomisjoni ettepanek on vallavalitsusele soovituslik ning vallavalitsus kinnitab eeldatavalt uue direktori 2. augustiks.

Konkursikomisjoni kuulusid Lääne-Viru maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Marge Lepik, Haljala vallavanem Leo Aadel, kultuuri- ja hariduskomisjoni liige Olev Lipp, Haljala gümnaasiumi direktsiooni esindaja Inge Laiv, hoolekogu esindaja Merle Varek, karjäärinõustaja Tiina Saar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles