Cesise juhid leidsid Rakvere Targa Majaga koostöövõimalusi

, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesise linnavalitsuse arenguosakonna juhataja Laine Madelāne ja SA Virumaa Kompetentsikeskus nõukogu esimees Urmas Tamm.
Cesise linnavalitsuse arenguosakonna juhataja Laine Madelāne ja SA Virumaa Kompetentsikeskus nõukogu esimees Urmas Tamm. Foto: Rakvere Targa Maja Kompetentsikeskus

Neljapäeval  Targa Maja Kompetentsikeskust külastanud Rakvere sõpruslinna Cesise delegatsioon leidis võimalusi koostööks võõrustajatega  targa linnaruumi ja tarkade hoonete projektide osas.

„Vestlusest kerkisid üles mõned konkreetsed koostöö ideed, mida mõlemad pooled edasi sooviksid arendada.“ kommenteeris Targa Maja koolitus- ja arendussuuna direktor Andres Jaadla.

SA Virumaa Kompetentsikeskus nõukogu esimehe Urmas Tamme sõnul on hea meel tõdeda, et targa linnaruumi arendamise teemad on Läti linnades päevakorral ning nõu tullakse küsima naabritelt.

Läti pool lubas täpsustada omi vajadusi ning esitas küllakutse Cesisesse andmaks edasi targa linnaruumi ja tarkade hoone automaatika lahenduse alaseid teadmisi Läti valdkondlikele ettevõtetele.

Cesises valmis selle aasta mai kuus tipp tehnoloogiaga varustatud Cesise Kontsertmaja. Rakvere Tark Maja valmib 2015. aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles