Keeleõppekulude katteks saab hüvitust küsida

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keeleõppe kulude hüvitisavalduse esitamise tähtaeg on 3. detsember.
Keeleõppe kulude hüvitisavalduse esitamise tähtaeg on 3. detsember. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kõigil eesti keele õppijatel, kes soovivad veel sel aastal sooritada tasemeeksami ning seejärel Euroopa Sotsiaalfondi toel eesti keele õppe kulude hüvitist taotleda, on viimane võimalus sooritada eksam septembris.


Septembrikuu eksamile registreerumise tähtaeg on 1. august ja keeleõppe kulude hüvitisavalduse esitamisel 3. detsember.

Eesti keele eksamile saab registreeruda ID-kaardi abil riigiportaali www.eesti.ee kaudu. Samuti saab eksamile registreerumise avalduse viia või postiga saata riikliku eksami- ja kvalifikatsioonikeskuse aadressil Lõõtsa 4, 11415 Tallinn.

Integratsiooni ja migratsiooni sihtasutuse Meie Inimesed (MISA) kaudu on Euroopa Sotsiaalfondi programmi “Keeleõppe arendamine 2007-2010” raames eesti keele õppe kulusid hüvitatud alates 2009. aasta algusest.

Hüvitisvõimaluste ja tin­gimustega saab lähemalt tutvuda MISA veebilehel www.meis.ee ning riikliku eksami- ja kvalifikatsioonikeskuse veebilehel www.ekk.edu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles