Noortekogu peab täna Võsul suvepäevi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa noortekogu ootab kõiki oma suvepäevadele Võsule. Pildil (vasakult) Kätlin Kaare, Jane Tõevere ja Birgit Remiküll.
Lääne-Virumaa noortekogu ootab kõiki oma suvepäevadele Võsule. Pildil (vasakult) Kätlin Kaare, Jane Tõevere ja Birgit Remiküll. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Juba kolmandat aastat järjest korraldab Lääne-Virumaa Noortekogu oma suvepäevad Võsul, kuhu on oodatud ka kõik huvilised. Täna toimuva ürituse peaeesmärk on veeta mõnus suvepäev, milles oleks ühendatud nii natukene kasulikku kui lõbusat.

Varasematel aastatel on kasulikuma osa täitnud koolitus noori huvitavatel teemadel, aga sel aastal lähenetakse pisut teisest küljest. Nimelt on päeva esimesse poolde plaanitud orienteerumine Võsu aleviku piires.

“Sel aastal teeme kõike veidike teisiti kui eelnevatel aastatel. Eriti hea meel on meil aga selle üle, et Vihula vald on alati kahe käega nõu ja jõuga abiks olnud ning et üleüldse võetakse meie algatusi igal pool alati rõõmuga vastu,” rääkis Silver Reinsaar, üks suvepäevade korraldajatest.

Õhtul on plaanis Võsu rannaäärsel lõkkeplatsil noortebändide konkurss, edukamaid ootavad auhinnad tuntud tegijatelt.

Noortekogul on varuks veel päris palju üllatusi välja mõeldud, mis pakuvad head vaheldust nii võistlustest osavõtjatele kui publikule. Läbi aegade on tavaks saanud, et noortekogu üritused on tasuta, nii seegi kord. Armsaks kombeks on noortekogu korraldatavatel üritustel seegi, et kõik osalejad saavad kaasa väikese n-ö nännikoti, mille on noortekogu liikmed tänu toetajatele kokku pannud, ja sel aastal tundub toetajaid päris palju olevat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles