Urmo Aava stardib Kehala rallisprindil WRC-autoga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Aava.
Urmo Aava. Foto: AP / Scanpix

14. augustil Kehala ringil peetaval rallisprindil on teiste sõitjate hulgas stardis ka Urmo Aava, kes sõidab sama Ford Focus WRC-autoga, millega Markko Märtin võitis võistluse Mad-Cros Rally Estonia.


Samasuguse autoga pakub Aavale konkurentsi Georg Gross. “Kuna Oleg Gross on teinud Kehalasse väga hea raja ja mulle tehti pakkumine, millest ei saa keelduda, siis osalen meeleldi,” ütles Aava.

“Kokku oleme välimise ringiga saanud rada nii palju pikemaks, et see on 4,2 kilomeetri pikkune. Uus osa on tehtud Markko Märtini näpunäidete järgi, see on tehniline, kitsas ja hüpetega rada, mis paneb sõitjad proovile. Koos välimise ringiga on rada nüüd 4,3 km pikkune,” rääkis Oleg Gross.

Grossile ja Aavale pakub konkurentsi ka hiljuti omas klassis Soomes võidutsenud Ott Tänak. Kehalas peetakse võistlused ka 15. augustil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles