Rannakuningaks krooniti Raigo Pärs

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vollemängijad Kaarel ja Kaspar Pomerants
(vasakult), Ilmar Mõttus, Virko
Vantsi, Andrus Palberg ja Raigo Pärs.
Vollemängijad Kaarel ja Kaspar Pomerants (vasakult), Ilmar Mõttus, Virko Vantsi, Andrus Palberg ja Raigo Pärs. Foto: Erakogu

Rannavõrkpalli suvesarja Rakvere Järve Karikas kaheksandal etapil mängiti “rannakuninga” süsteemis. Selles jõuproovis osales kaheksa mängijat, kes jaotati kahte alagruppi.


Esimeses alagrupis olid koos kõik nn blokimängijad: Raigo Pärs, Hendrik Kurik, Kaarel Pomerants ja Andrus Palberg. Teise alagrupi mängijad olid rohkem kaitsemehed: Ivo Järvala, Maario Pilli, Kaspar Pomerants ja Maksim Butšenkov. Mängiti üks geim 21 punktini ja kirja läksid kogutud pluss- või miinuspunktid.

Esimesest alagrupist said punktisuhte alusel kahe paremana edasi Raigo Pärs ja Andrus Palberg, teisest alagrupist Kaspar Pomerants ja Maksim Butšenkov. Hendrik Kurik sai viienda, Ivo Järvala kuuenda, Maario Pilli seitsmenda ja Kaarel Pomerants kaheksanda koha.

Esinelikus mängud jätkusid, esimesena kohtusid omavahel Pärs-Butšenkov ja Kaspar Pomerants - Palberg, selle mängu suutsid enda kasuks kallutada Pärs - Butšenkov tulemusega 21:17.

Teine mäng Pärs - Palber­gi ja Pomerants - Butšenkovi vahel lõppes Raigo Pärsi ja tema paarilise kasuks tulemusega 21:12. Kolmas mäng peeti paaride Pärs - Pomerants ja Palberg - Butšenkov vahel. Sellegi võitis Pärsi osalusel mänginud paar skooriga 21:19 ning Pärs pälvis rannakuninga tiitli. Esikohal seega Raigo Pärs (+15), teine Andrus Palberg (+3), kolmas Maksim Butšenkov (-7), neljas Kaspar Pomerants (-11).

“Rannakuninga võistluse võidab ikka kõige universaalsem mängija, kes suudab mängida nii blokis kui ka kaitses,” nentis võistluste korraldaja Ronald Järv.

Rakvere Järve Karika viimane osavõistlus peetakse laupäeval, 14. augustil Rakvere staadioni liivaväljakutel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles