Rakke rattamaratoni võitis Allan Oras

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne Rakke rattamaratoni starti.
Enne Rakke rattamaratoni starti. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Nissan EMV X Fuji Rakke Rattamaratoni võitjaks, samuti ka Eesti meistriks, osutus Allan Oras, kes läbis 62 km pikkuse maratonidistantsi ajaga 2 tundi 14 minutit ja 10 sekundit.

Talle jäi vaid ühe sekundiga alla Sigvard Kukk.

Kolmanda koha saavutas Ernests Benhens-Bekens ajaga 02:14:25.

Naistest oli kiireim Grete Treier, kes oli üldarvestuses 53. Treier kaotas võitjale 12 minutit ja 35 sekundit.

Poolmaratoni võitis Vaidem Josten, kellel kulus 38 km läbimiseks 01:28:50. Lastesõitudes oli kiireim poiss Kristofer Trepp, tüdrukutest võitis Liis Jääger.

Kokku registeerus Nissan EMV X Fuji Rakke Rattamaratonile 1818 ratturit, sealhuljas 1192 pikale distantsile, 421 poolmaratonile ja 205 lastesõitudele.

Nädal enne maratoni toimumist muutis torm rajad kohati läbimatuks. Tänu vabatahtlikele nii Rakkest kui ka mujalt Eestist suudeti vähese ajaga taastada rada samas distantsis, kuid väikeste muudatustega.

lmataat ei soosinud maratoni toimumist ka võistluspäeval, üllatades rattureid vaid pool tundi enne starti alanud vihma ja rajuga. Raja kontrollimise ja langenud puude koristmise tõttu lükkus võistlus edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles