Rakvere võõrustab taas karate suurlaagrit

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Oliva Seba.
Antonio Oliva Seba. Foto: /SCANPIX

Sel nädalal toimub Rakvere spordikeskuses rahvusvaheline karatesportlaste suurlaager, mille peatreener on legendaar­ne Antonio Oliva Seba, maailmas enim hinnatud taktikatreener.


Juba kolmandat aastat järjest Rakveres peetavas treeninglaagris keskendutakse eeskätt võitlustaktika õppimisele ja täiustamisele ning valmistutakse ühtlasi karate maailmameistrivõistlusteks.

Osaleb ligi sada karatekat üle maailma, enamik neist on rahvuskoondiste liikmed või liikmeteks pürgimas.

Rakvere spordikeskus on viimase kolme aastaga kujunenud karate võistlusspordi rahvusvaheliseks treening- ja võistlusbaasiks. 2010. aasta esimesel poolel peeti Rakveres nii karate Eesti meistrivõistlusi, noorte karateturniiri Jyoshinmon Cup 2010 kui ka Jyoshinmon Karate maailmakarika etapp täiskasvanutele.

“Järjekordse karatesportlaste suurlaagri toimumine Rakveres annab kinnitust siinsetest headest treenimistingimustest ning võimekusest karatet rahvusvahelisel tasemel korraldada,” märkis Eesti Karate Föderatsiooni juhatuse liige Kert Karus.

Karatelaagri korraldavad Maailma Karate Föderatsioon ja Eesti Karate Föderatsioon ning Palermo Spordiklubi koostöös.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles