Jõuametkondade juhid võtsid Rakveres mõõtu

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseminister Marko Pomerants Rakveres jõustruktuuride spordimängudel noolt viskamas. Ministri ponnistustele elavad kaasa politsei maskott Lõvi Leo, sisekaitseakadeemia rektor Lauri Tabur, maksu- ja tolliameti peadirektor Enriko Aav ning politsei- ja piirivalveameti peadirektor Raivo Küüt.
Siseminister Marko Pomerants Rakveres jõustruktuuride spordimängudel noolt viskamas. Ministri ponnistustele elavad kaasa politsei maskott Lõvi Leo, sisekaitseakadeemia rektor Lauri Tabur, maksu- ja tolliameti peadirektor Enriko Aav ning politsei- ja piirivalveameti peadirektor Raivo Küüt. Foto: Toomas Herm

Eelmise nädala reedel võtsid Rakvere linna staadionil peetud jõustruktuuride spordimängudel üksteiselt mõõtu ka ametkondade juhid eesotsas siseminister Marko Pomerantsiga.


Ametkondade juhtide esimene võistlusala oli 100 meetri jooks, kus võistleja pidi distantsi läbima täpselt 30 sekundiga.

Esimesena läksid rajale siseminister Marko Pomerants ning politsei- ja piirivalveameti peadirektor Raivo Küüt, kes lasi juba distantsi alguses siseministri ette.

“On näha, et Küüt tunneb subordinatsiooni,” kommenteeris võistlust riigikogu liige Indrek Saar.

Kui kõik kaheksa võistlejat olid raja läbinud, selgus, et kõige täpsemini jooksis siseminister Marko Pomerants, kes sai kirja tulemuse 32,14.

Ministrile järgnes maksu- ja tolliameti peadirektor Enriko Aav (aeg 33,10). Kolmanda koha pälvis kaitsepolitseiameti peadirektori asetäitja Aleksander Toots (33,40).


Järgmisena pidid jõuametkondade juhid võistlema noolemängus. Märklaud oli umbes kolme meetri kaugusel.
“Nüüd näeb, kes õllekas käib,” kommenteeris siseminister Marko Pomerants kaasvõistleja tulemust.

Loe artikli täielikku versiooni kolmapäevasest Virumaa Teataja paberväljaandest

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles