Vollemängu suvesarja võitis Raigo Pärs

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raigo Pärs.
Raigo Pärs. Foto: Arvet Mägi

Kümneetapilise ranna­volle­sarja Rakvere Järve Karikas kokkuvõttes tuli võitjaks Raigo Pärs, kes kogus kaheksa parema etapiga 152 punkti. Teise koha sai 130 punktiga Ivo Järvala.


Kolmanda ja neljanda koha selgitamiseks tuli korraldajatel lugeda etappidel saadud paremaid kohti, otsustavaks sai rannakuninga võistlus, kus Hendrik Kurik oli parem Maario Pillist. Viies oli Kaspar Pomerants 100 ja kuues Kaarel Pomerants 92 punktiga.

B-tugevusgrupis võttis üldvõidu Marko Kruusimägi, kes edestas Olari Aasa kaheksa punktiga. Kolmandaks tuli Konstantin Niko­lenko, kes kaotas Aasale omakorda kuue punktiga.

Kokku osales Järve Karika sarjas 46 meesvõistlejat, mis on peaaegu poole rohkem mullusest. “On tunda arengut,  loodame  et see jätkub,” jäi võistluste algataja ja korraldaja Ronald Järv lõppenud hooajaga rahule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles