Judokad valmistusid Vinnis maailmameistrivõistlusteks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti judoka Martin Padar (vasakul) Vinnis harjutamas.
Eesti judoka Martin Padar (vasakul) Vinnis harjutamas. Foto: Riho Rannikmaa

Vinni spordikompleksi spordimängude saalis treenides andsid kuue riigi - Leedu, Läti, Eesti, Soome, Rootsi ja Norra - parimad judokad viimast lihvi oma vormile, et edukalt esineda 9.-12.septembrini Tokios peetavatel maailmameistrivõistlustel (MM).

Nimekamateks meesteks, kes läinud nädala viiel päeval Vinni tatamil rassisid, olid Euroopa meistrid Martin Padar (Eesti) ja Marcus Nyman (Rootsi).

MMi ja EMi medalimehi oli laagris maadlemas teisigi. Judotippude ühislaager korraldati Vinnis teist aastat, treener Riho Rannikmaa sõnul on nimekaid judomehi Vinni tulemas aga veel oktoobrikuuski, kui Venemaa meistrivõistlusteks hakkab valmistuma Peterburi koondis.

“Venemaa ühe tugevama judokantsi koondis, keda juhendab Vladimir Putini treeneri poeg Mihhail Rahlin, treenib Vinnis kolm nädalat ja võimalust nendega jõudu katsuda kasutavad kindlasti ära meie lähimaade judokad,” loodab Rannikmaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles